Hári Ricsi készítette ezt a finomságot, mikor nálunk voltak vendégségben. Nagyon mutatós fogás, és szuper lehetőség, hogy akár nem vegán vendégeinknek is megmutassuk, hogy növényi alapokon is lehet finomakat főzni.
1.gőz fölött pároljuk meg egyben félpuhára a karfiolt
2.közben készítsük el az öntetet: keverjük össze egy tálban a magvajakat, majd keverjünk hozzá fokozatosan annyi tejet, hogy nem is túl folyós, de nem is túl híg öntetet kapjunk, majd keverjük hozzá a többi hozzávalót
3.mikor megfőtt a karfiol, kicsit hagyjuk hűlni, hogy tudjunk vele dolgozni, majd forgassuk bele az öntetbe - ha tudjuk, folyassuk a rózsák közé is, majd forgassuk meg a zsemlemorzsában - akár ketté is vághatjuk, hogy még jobban beborítsa a panír
4.helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire, majd süssük kb. 30 percig 180 fokra előmelegített sütőben, hogy aranybarna legyen a külseje
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.