
Étrend adat(ok)
3-4 adag
30 perc
30 perc
Elkészítés
- 1.kis vízen, és a (gluténmentes) szójaszószon dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát
- 2.tegyük hozzá a gombát, pár percig azt is dinszteljük
- 3.adjuk hozzá a (fagyasztott) zöldségeket, kaliforniai paprikát, fűszerezzük, adjuk hozzá az édesítőt, és az ecetet is
- 4.öntsünk hozzá negyed bögre vizet, hogy nehogy leégjen, majd pároljuk /süssük puhára a zöldségeket
- 5.végül keverjük hozzá a kesut is, azzal is süssük össze pár percig
Hozzávalók
- 300 g gomba - negyedekre vágva
- 450 g fagyasztott zöldség - répa, karfiol, brokkoli volt nálunk
- 1/4 kaliforniai paprika - csíkokra vágva
- 1 nagy fej (lila)hagyma - felszeletelve
- 3 gerezd fokhagyma - átpasszírozva
- 1/4 bögre (bögre = 2,3 dl) kesudió
- 2 evőkanál szójaszósz /tamari - kihagyható
- kis darab gyömbér /1/4 kiskanál gyömbérpor
- 2 evőkanál rizsecet
- 1 evőkanál eritrit - ez kalória mentes / házi datolyaszirup - ez teljes értékű