RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 fokra
- 2.a cukkinit reszeljük le apró lyukú reszelőn, majd jó alaposan nyomkodjuk ki a vizet belőle
- 3.keverjük össze az összes hozzávalót alaposan egy tálban
- 4.egy picit ragacsos masszát kapunk - ha nincs kedvünk /időnk /lehetőségünk megsütni, akár gombócokat is formázhatunk belőle, és forgassuk meg kókuszreszelékben
- 5.oszlassuk el egyenletesen egy sütőformában, kb. 1,5 cm vastagon
- 6.süssük előmelegített sütőben 15-20 percig, vagy amíg a teteje aranybarna lesz
- 7.10 percig rácson hagyjuk hűlni, majd szeletelhetjük
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 bögre (bögre =2,3 dl) mandulaliszt
- ½ bögre kókuszliszt
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- ½ teáskanál szódabikarbóna
- 1 evőkanál citromlé (citrom reszelt héjából is tehetünk a tésztához)
- 1 csipet só
- 2 evőkanál lenmagliszt
- 3/4 bögre (cukormentes) lekvár (sárgabarackot használtunk)
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 250 g (közepes) cukkini - lereszelve, leve kinyomkodva
- ízlés szerint édesíthető, nekünk nem volt rá szükség