7 napos mintaétrend fogyni vágyóknak II. 1400 Kcal (ebook)

Súlycsökkentő teljes értékű növényi étrend II. 1400 Kcal (ebook)

Többen is megkerestetek minket, hogy szívesen látnátok még több teljes értékű minta-étrendet, ráadásul olyat, amely mellett fogyni is lehet. Ezért összeállítottunk egy újabb 7 napos mintaétrendet a receptjeinkből.

Ez egy alacsony zsír- és fehérjetartalmú, és magas szénhidráttartalmú teljes értékű étrend. Emellett is kitűnően lehet fogyni!

Napi 1400 kalóriás étrend, amely tartalmaz:
napi 5 étkezést (nincs éhezés),
22 változatos receptet,
kiszámolt makrókat,
teljes bevásárlólistát,
ételelőkészítési tippeket, tanácsokat.

Az e-book összeállítása során odafigyeltünk arra, hogy a receptek megfeleljenek a teljes értékű étrend mellett a #gluténmentes és #olajmentes #szójamentes étkezésnek is. Pajzsmirigyesek is bátran használhatják, kölesmentes is.

Pénztárcabarát alapanyagokat használtunk fel a receptekhez. Egy főre, maradékmentesen van kalkulálva a heti étrend, azonban természetesen többszörözhetőek is az adagok.

A részletes bevásárlólista és az étel adagok miatt ezt az étrendet nem csak 7 napig használhatod!

3 890 Ft

Készleten

Termékismertető
Vásárlói értékelések

7 napos mintaétrend fogyni vágyóknak II. 1400 Kcal (ebook) termékről 2 értékelés

  1. 2 értékelt

    Süveges Zsuzsanna

    Tökéletes

  2. 2 értékelt

    Laci (megerősített tulajdonos)

    Nagyszerű receptek. Én reménytelennek éreztem magam a konyhában, de már egy-egy Youtube-os recept kipróbálása is hatalmas sikerélmény volt. Ebben a könyvben lévő receptek jó része pedig várakozáson felül jól sikerült. Még az is, ami első ránézésre furcsán nézett ki, az is nagyon finom lett. Minden alkalommal rácsodálkozok, milyen finomakat tudok készíteni. Minden alkalom sikerélmény.
    Nagyon jó, hogy tényleg könnyen beszerezhető alapanyagokkal kell dolgozni. Vettem már vegán recept könyvet, amerikait, de az tele volt beszerezhetetlen összetevőkkel.
    Nem vagyok vegán. Egyszer próbáltam vegetáriánus lenni, de mivel nem tudtam főzni, így egy idő után csak száraz kenyér rágcsálás lett belőle. Viszont mostanában több hét is eltelt, mikor kizárólag ezt az étrendet vittem.
    Nem vagyok nagy barátja a zöldségeknek, de az elmúlt pár hónapban több padlizsánt ettem, mint eddigi életemben összesen. Nagyon jó kis elvivős, utazós ételnek bizonyult a fasírtgolyó. És mennyi répát! A kókuszgolyó a második legjobb dolog, ami egy répával történhet. Az első a vegán répatorta-muffin a YT-ról. Azt is elkészítettem. Az nagyon finom. Sajnos túlságosan jó.
    Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a recept gyűjteményre. Speciálisan, erre a II.-ra. Tényleg megváltoztatta az életemet. Büszkeség és siker élmény a konyhában lenni. Közben azt is érzem, hogy jót teszek magamnak, hogy ezeket az ételeket eszem.
    Köszönöm a munkátokat Dóri és Ákos!

    • veganadmin

      Kedves Laci! Szívünket melengetni a hozzászólásod. Nagyon örülünk, hogy beváltak a receptjeink. Fantasztikus, hogy már ennyi mindent elkészítettél, és a legnagyobb öröm, hogy ízlettek is. Csak így tovább! Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen részletesen megírtad a tapasztalataidat, köszönjük szépen. Dóri, Ákos

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük