ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.keverjük be a palacsintatésztát (nyugodtan használd a kedvenc palacsinta recepted, csak készítsd kicsit sűrűbbre) - hagyjuk pár percet pihenni
- 2.forrósítsuk fel a serpenyőt - érdemes jó minőségű tapadásmentes serpenyőt használni az olajmentes sütéshez
- 3.mártsuk a száránál fogva a virágot a palacsintatésztába, hogy mindenhol befedje
- 4.tegyük a szár segítségével szárral felfelé a serpenyőbe, kicsit nyomkodjuk le - mivel mi nem olajban sütőttük, mi levagdostuk ollóval a szárat a serpenyőben, hogy meg tudjuk fordítani, hogy megsüssük a másik oldalát - néhány perc oldalanként
- 5.mikor elkészültek, tálaljuk (cukormentes) lekvárral, esetleg házi csokikrémmel
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- kb. 8-10 db bodzavirág /akácvirág - akár vegyesen
- 1-2 kiskanál vanília kivonat
- édesítő ízlés szerint - mi most eritrit /stevia keverékét használtuk (nem teljes értékű)
- sűrűbb palacsinta tészta - mi 100 g hajdinalisztből készítettünk kb. 220 g növényi tejjel