vegán étrend táplálkozás vegánblog

Együttműködés Rudnay Krisztivel – vegán táplálkozási szakértővel, edzővel

Együttműködés Rudnay Krisztivel – vegán táplálkozási szakértővel, edzővel

Izgalmas újdonsággal szeretnénk Titeket meglepni, persze a címből már sejthetitek, hogy egy igazi mérföldkőhöz érkeztünk. Mesélünk róla és meglepést is hoztunk Nektek!

Amikor mi 2,5 éve belekóstoltunk a vegán életmódba, a legnagyobb problémánk nem az volt, hogy mit fogunk enni. Sokkal inkább az foglalkoztatott minket, hogy  az elfogyasztott ételek mennyisége, összetétele megfelelő legyen, tartalmazzon mindent, amire a szervezetünknek szüksége van. Mindezek mellett a testünk álljon be az ideális testsúlyára, és ne alakuljon ki nálunk semmiféle hiánybetegség, vitamin-hiány.

Évekkel ezelőtt még kevés hazai oldal működött, a vegán közösségek még nem bontakoztak ki, a szakirodalom még nem volt annyira kézzel fogható, mint mostanság.

A VegánBlog történet kezdetén eltökélt célunk volt, hogy receptjeinkkel támogassuk, segítsük azokat, akik most találnak rá erre az életmódra, és félnek, hogy nem tudnak elég változatosan, egészségesen és gazdaságosan étkezni. A másik része a kezdeti “problémáknak”  – ahogy azt már említettük –  a  mennyiség, a tápanyagok aránya, összetétele.

Ez egy olyan területe bármely életmódnak, ahol úgy gondoltuk, nem szabad szakmai tapasztalat és végzettség nélkül tanácsokat osztogatni, így mindenképp egy tapasztalt szakember segítéségét szerettük volna megnyerni a VegánBlog számára, ezzel pedig a vegán életmód kezdeti döccenőit könnyedén áthidalni.

A sors pedig úgy alakította a hétköznapokat, hogy Rudnay Krisztinával egymásra találjunk és közös szakasz nyíljon mindannyiunk életébe.

 

Kriszti a Fel az izmot, le a zsírt program megalkotója, okleveles táplálkozási szakértő és okleveles személyi edző. Több mint 20 éve tökéletesítgeti ezt a módszert, amelyet tudományos tények és tapasztalatok alapján állított össze.


Rendkívül fontosnak tartja azt, hogy megfelelő izomerősítő és zsírcsökkentő recepteket és edzés terveket nyújtson minden elhatározott embernek, ugyanis ezek garantáltan segíteni fogják őket a céljaik elérésében.

A program több mint 20 éves személyi edzői tapasztalat, több mint 12 sportág elsajátításának, illetve a folyamatos edzéseknek az eredménye!  – egyszerűen elképesztő!

Ez az edzésprogram a funkcionális tréningre épül, amely segít abban, hogy fejleszd az izmaid erejét, egyensúlyt teremts ott ahol azt elvesztetted, viszont egyben egy egészséges alkatot nyerj.

Kriszti szerint a főzés legyen gyors, egyszerű, és természetesen növényi alapú. Ezért minden étrend terv, amit publikál, tele van gyors, könnyen elkészíthető receptekkel – és makrok szerinti lebontással. Gyakran dolgozik a mi receptjeinkből is, többek között, így még közelebb érezhetitek majd magatokhoz az általa tanácsoltakat.

Mire számíthattok a jövőben?

A közeljövőben több közös újdonságot is publikálunk. Hamarosan letölthető formában érkezni fognak minta étrendek  – nőknek és férfiaknak egyaránt – a céloknak megfelelően különbontva: fogyás, súlygyarapítás – akár izomtömeg növelés mellett, súlytartás. Emellett több meglepetéssel is készülünk Számotokra, de ezt még fedje jótékony homály.

Addig is, nézzétek meg a Fel az izmot le a zsírt online programot Kriszti oldalán.

Nyereményjáték

A közös munka kezdetét megünnepelve szeretnénk Nektek egy nyereményjátékot hirdetni, ahol a tét nem más, mint Kriszti 21 napos vegán cukor detox étrend terve!

Kriszti munkásságának és szakmai profizmusának köszönhetően egy teljes értékű receptekből álló vegán mintaétrend kerül majd átadásra a szerencsés nyertesek számára.

Részletek a játékkal kapcsolatban 10.15. csütörtök reggel-től a Vegán receptek – Vegán blog facebook csoportban.

Facebook Twitter Google+

Kapcsolódó bejegyzés(ek)