Egy szuper kedvezmény Neked Szafitól és a VegánBlogtól!

Egy szuper kedvezmény Neked Szafitól és a VegánBlogtól!

Az elmúlt években minden nap azért dolgoztunk, hogy egy összetartó, barátságos közösséget hozzunk létre, és úgy érezzük, ez sikerült is.  Hétről hétre bővítjük a recepteket, 2020 elejétől pedig YouTube csatornát is indítottunk, hogy megmutassuk, a vegán konyha igenis változatos, finom ételekből áll, legyen szó bármilyen fogásról. Szeretnénk abban is segíteni Titeket, hogy kiváló, garantált minőségű alapanyagokhoz juthassatok hozzá – ráadásul kedvezőbb áron.

Köszönjük a sok-sok pozitív visszajelzést!

Nagyon örülünk, hogy szeretitek a receptjeinket, és értékelitek a munkánkat. A visszajelzéseitek rengeteget segítenek és jelentenek nekünk. Most egy újabb lehetőséggel szeretnénk Nektek kedveskedni.

Decembertől – Nektek is köszönhetően – együttműködésbe kezdtünk a Szafi Products Kft.-vel hogy még könnyebbé tehessük a vegán (és gluténmentes) életviteleteket, és így kedvezőbb áron juthassatok hozzá a kiváló minőségű alapanyagokhoz, élelmiszerekhez.

Ez azt jelenti,  hogy ha Szafi webshopjában regisztráltok, és igénylitek az örökös VIP kártyátokat, sok-sok terméket folyamatosan kedvezményes áron tudtok megvásárolni – van, amit akár 20% kedvezménnyel (ennek menete részletesen leírva lejjebb). A VIP kártyához így most térítésmentesen juthattok hozzá, az éves 1990 Ft helyett.

Ki is Szafi?

Szafi a Szafi Free és a Szafi Reform termékcsalád kikísérletezője, alapítója. Magyarország legnagyobb bio- és reformélelmiszer gyártója és forgalmazója. Termékeinek köszönhetően bármi egyszerűen elkészíthető vegán, gluténmentes, egészséges változatban; és ráadásul még finomak is (péksütemények, pizza, fánk, palacsinta, sütemények, lángos, stb.).

Szafi Free & Szafi Reform Mindenmentes* & Vegán élelmiszerek hatalmas választékban találhatóak meg a webshopjában.

(*A leggyakrabban gondot okozó allergénektől mentes, glutén, tej, tojás, szója.)

Weboldalán számos receptet, tanácsot találhattok: https://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/

Hogyan juthattok hozzá a VIP kártyátokhoz?

A VIP tagságot a következőképpen tudjátok igényelni. 

Kérünk Benneteket, hogy tartsátok be az alábbi folyamatot, mert ez kézi beállítással történik, és ha előbb igényeltek, és még nem regisztráltatok, akkor csak oda-vissza levelezés lesz, és csak később juttok a kártyátokhoz. 

  1. LÉPÉS

 Regisztráljatok Szafi webshopjában: https://www.dietas-termekek-webshop.hu/customer/register  

  1. LÉPÉS

Küldjetek egy e-mailt a kupon@szafi-fitt.hu mailcímre a következő szöveggel: „VegánBlog ajándék kártya igénylés” 

  1. LÉPÉS 

Várjátok meg, hogy megkapjátok a válasz e-mailt – ennek megérkezése után tudtok kedvezményesen vásárolni. 

FIGYELEM:

A kártya a VIP vevői státuszt jelenti, nem fogtok postán kártyát kapni! 

Ha a fenti 3 lépés után beléptek a webshopba – https://www.dietas-termekek-webshop.hu – akkor már automatikusan a kedvezményes árakat fogjátok látni a VIP termékeknél.

Milyen termékekre érvényes VIP kártya?

A kedvezmény sok-sok termékre vehető igénybe, idő és felhasználási korlát nincs, tehát egy hónapban többször is rendelhettek a segítségével.  Nincs minimum összegű rendelés, sem darabszámos.

FONTOS, hogy csak a megjelölt termékekre  jár a VIP kedvezmény – ha a VIP termékekre kattintotok a menüben, kiadja a rendszer, hogy miből tudtok válogatni.

Mit hoz a jövő?

A VIP kártyának nincs lejárati ideje, bármeddig érvényesíthető. További kedvezményekre is számíthattok a közeljövőben. Folyamatosan akciókkal fogunk jelentkezni, ezért figyeljétek a posztjainkat Facebookon, Instagramon.

Facebook Twitter Google+

Kapcsolódó bejegyzés(ek)