éden prémium kedvezmény veganblog

Eden Premium kedvezmény Neked a Vegánblogtól!

Eden Premium kedvezmény Neked a Vegánblogtól!

Az elmúlt 1 évben minden nap azért dolgoztunk, hogy egy összetartó, barátságos közösséget hozzunk létre, és úgy érezzük, ez sikerült is.  Napról napra bővítjük a recepteket, év elejétől pedig YouTube csatornát is indítottunk, hogy megmutassuk, a vegán konyha változatos, finom ételekből áll, legyen szó főételről vagy édességről. Jöjjön most valami új, ami Nektek szól, a Tiétek!

Köszönjük a sok-sok pozitív visszajelzést!

Nagyon örülünk, hogy szeretitek a receptjeinket, és értékelitek a munkánkat. A visszajelzéseitek rengeteget segítenek és jelentenek nekünk. Most egy újabb lehetőséggel szeretnénk Nektek kedveskedni.

Szeptembertől – Nektek is köszönhetően – együttműködésbe kezdtünk az  Eden Premiummal, hogy még könnyebbé tehessük a vegán (és gluténmentes) életviteleteket, és így kedvezőbb áron juthassatok hozzá a kiváló minőségű alapanyagokhoz, élelmiszerekhez.

Ez azt jelenti,  ha a webshopjukban vásároltok, és használjátok a – csak és kizárólag ennek a vegán csoportnak elérhető – kedvezménykódot, akkor a végösszegből 15% kedvezményt kaptok.

Mi is az az Eden Premium?

Magyarország egyik legnagyobb bio- és reformélelmiszer gyártója és forgalmazója. Az Eden Premium 2014 óta forgalmaz saját márkás liszteket, lisztkeverékeket, tésztákat, olajakat stb., amelyek gluténmentes és vegán termékek.

A legtöbb videónkban, receptünkben szereplő finomságokat az innen származó alapanyagokból készítjük.

Hogyan használhatjátok a veganblog15 kedvezmény kódot?

Az Eden Prémium webshopjába belépve, a megrendelni kívánt termékeket tegyétek a kosárba normál áron, majd a kosárra vagy a fizetésre kattintva megjelenik egy szöveges mező, ahova be tudjátok írni a veganblog15 kódot. Ekkor a Hozzáad gombra kattintva a kedvezmény levonásra kerül, így kevesebbet fogtok fizetni egy rendelés után.

A rendelés folyamatát képpel is szemléltetjük:

Milyen termékekre érvényes a 15%-os kedvezmény?

A kedvezmény bármely Eden Premium termékre igénybe vehető, idő és felhasználási korlát nincs, tehát egy hónapban többször is rendelhettek a segítségével.  Nincs minimum összegű rendelés, sem darabszámos.

A kedvezmény a már eleve akciós termékekre, csomagajánlatokra és a szállítási díjra nem érvényes.

A szállítási díj 15.000 forint felett díjmentes. A kedvezményes kuponkód: veganblog15 (kis és nagybetű nem számít)

Mit hoz a jövő?

A kedvezmény visszavonásig érvényes. Az Eden Premiummal további együttműködésre is számíthattok a közeljövőben.

Facebook Twitter Google+

Kapcsolódó bejegyzés(ek)